tiistai 24. helmikuuta 2009

Kätköilyviikko alkuun!

Syntymäpäivieni kunniaksi oli pakko noutaa pari iät ja ajat puuttuvaa kätköä. Lahdessa, ennen astuessani Tampereen bussiin, noudin Bus Station of Lahti (GCKMK2), joka oli aika helppo - ei tarvinnut kuin tunkea käsi oikeaan rakoon heti ensimmäisellä kerralla niin vot! Eikä jästeistäkään ollut haittaa. Tampereella olin hakenut kahdesti opinahjoni, eli University of Tampere (GC11X2X) kätköä - nyt tärppäsi, kun ei jästeistä ollut suurempaa haittaa. Muutama ihminen pörräsi salilta tullessaan tai sinne mennessään.

Pitäisi miettiä tarkemmin Tukholmaan suuntautuvaa kätköilyretkeä. Yritän suuntautua sinnepäin pitkästä aikaa - ja saada punkka ystäväni sohvalta. Halpaa siellä ainakin luulisi olevan, kun tuo kruunu ei missään hyvässä kurssissa suhteessa euroon ole.


Neljää uupuu satasesta. Ehkä jo loppuviikosta ne paukkuvat, tai sitten ei.

1 kommentti:

  1. Heippa Marko! Bongasin sinut Sooloilijan kommenteista. Mie olen geokoira...siippa on se varsinainen geo(kätköilijä)etsijä. Omia kätköjä emme ole vielä tehneet. Seuraavaksi olisi tarkoitus lähteä ulkomaille kätköjä penkomaan. Minusta se on kuin lapsuuden aarteiden etsimistä. Mulla on blogissa kans muutama juttu kätköjen etsimisestä. Viimeksi etittiin Pyhätunturin lähellä viikolla 6. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista