perjantai 29. marraskuuta 2013

Vilkas geokesä ja -syksy

Kevät on kääntynyt syksyksi ja osin jo talveksi (vaikkei lunta juuri olekaan), joten on tullut aika päivittää geokätköilyblogia. Kulunut kätköilykesä oli kaksijakoinen. Kauden päätavoite, eli Lapin Mega, ei osaltani valitettavasti toteutunut muun muassa taloudellisista syistä. Intoa olisi riittänyt viikon reissulle, mutta niitä kuuluisia muuttuvia tekijöitä aina ilmaantuu. Hauskaa kuulemma oli heillä, jotka sinne asti pääsivät - se on hyvä se.

Eräs "reissu" kuitenkin toteutui hieman yllätten, eli matka Haksulandiaan. Kolme nastolalaista ja yksi lahtelainen reissasivat Haksun päämajaan eräänä kuulaana lauantaina. Lähdimme matkaan aamuyhdeksältä ja palasimme iltayhdeltätoista. Aloitimme purkkeilun jo menomatkalla - 200 kilometrin matkaan meni arviolta kuusi tuntia (joka on kuulemma ihan normaalia). Oman pääkohteeni sain logattua, eli 9+1 -kätkötyyppihaasteen. Tietenkin SE kohde oli vakuuttava eikä niinkään tunnelman kannalta - nokipannukahvit talon puolesta tekivät makkaroiden lisukkeena terää ja Haksun vieraanvaraisuudelle ei auta kuin nostaa hattua ja korkealle!

Tuloksena reissusta oli 30 purkin lisäksi muutama attribuutti, kuntia, nollapisteitä ja ainakin montaa sorttia! Reissun ansiosta sain viime lauantaina täyteen 500 löytöä. Luku ei ole mitään verrattuna "aktiiveihin" - minulle se on kyllä hyvä saavutus. Puolivälin tonnia ollaan! Tässä sysksyn aikana on kätköilyn myötä päässyt tutustumaan mielenkiintoisten ihmisten lisäksi mielenkiintoisiin paikkoihin. Kuvassa Sorvanen Lahdessa - tosi kaunis multikätkö, kannattaa poiketa!