keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kätköilytavarashoppailua

Kauppa se on, joka kannattaa. Tilasin Garminiin kantolaukun reilulla kolmellakymmenellä eurolla Ruotsista. Kaupantekijöiksi lähettivät vielä toffeeta. Suu makeaksi ja mieli apeaksi - eikun hyväksi. 
 
Myös Saksasta tilaamani kolikot saapuivat. Tarkoitus olisi laittaa ne kiertoon, mutta hieman epäilyttää. Verkkokeskusteluissa on ilmennyt, että kolikoita viedään (ts. varastetaan) kätköistään. Harmittaa tuollainen "ryöstely", sillä kolikot ovat aika arvokkaita ja niiden todellinen tarkoitushan on tuottaa "iloa" mahdollisimman monelle kätköilijälle.


lauantai 9. tammikuuta 2010

Kätköilyvuosi käyntiin

Uusi vuosi ja vanhat kujeet. Kätköilykausi on avattu kahdella kätköllä: ensin kotinurkista Villähteen asema (GC1W1F5) ja eilen Fellmanin puisto (GC20KJN). Tuo talvikätköily on haastavaa puuhaa ja vaatii kyllä enemmän ennakkosuunnittelua kuin kesäkätköily - varusteista puhumattakaan.

Ostin pitkästä aikaa kätköilytavaraa. Saksasta tulee ensi viikolla kolme kolikkoa ja kotimaasta tilasin Garminilleni kovan kantolaukun. On muuten aika ilmaa noissa hinnoissa. Tilaamassani paikassa sain laukun 20 euroa halvemmalla kuin vastaavissa muissa kaupoissa. Vertailu kannattaa. Kohta pitäisi myös premium-jäsenyys uusia.

Omia kätköjä olisi hyvä jälleen miettiä. Kaksi kolmesta jästittiin (Parantola ja Uudenkylän asema) ja uimaranta-kätkö on huollossa.