lauantai 16. toukokuuta 2009

Kivistä kätköilyä

Toukokuun kätköily on ollut verkkaista. Taannoin Helsingissä etsiskelin Kalasataman metroaseman läheisyyden kätköä, mutta vedettyäni vesiperän suuntasin Kulosaareen. Aikaisemmin näet oli Hautaröykkiö (GC1C26T) tiedusteltu, mutta DNF. Nyt aikani etsittyä tärppäsi - vihdoin!

Vappuna, tuona opiskelijoiden riekkumispäivänä kävin metsästämässä Lemmin (GC1CR4Z) -kätkön tässä kotinurkilla - geopyörän avustuksella, kuinkas muuten! Hienoja luontokohteita kotinurkilla, nam!

Hienoihin luontokohteisiin kuului myös seuraava kohde.
Eilen perjantaina kävin reippailemassa geopyöräni kanssa ja loggasin vihdoin Koirapuisto -sarjaan kuuluvan
Huhmarmäen (GC196TJ). Matka ei ollut pitkä, mutta kivinen. Paikka oli todellakin näkemisen sekä kokemisen arvoinen! Täällä ne vaelluskengät olisivat tulleet tarpeeseen - alussa on märkää suota ja lenkkareilla ei oikein kivien lomassa hyppelykään luonnistu. Mutta tulihan tuokin hoidettua pois päiväjärjestyksestä ja golikko tiputettua - vihdoin ja viimein!

Pari
viikkoa sitten ostin uuden geovarusteen - liivin. Mukaan Partioretken synttäritohinoilta tarttui Columbia Titanium Voyager Vest. Hinta ei ollut paha ja näppituntumalta ihan käytännöllinen kätköilyliivi. Vielä kun olisi varaa ostaa ne vaelluskengät. Samaisesta kaupasta olisi saanut 80 eurolla jonkinlaiset vaelluskengät, mutta tuolloin ei ollut varaa. Eipä tietenkään..