sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Kolme muskettisoturia

Kolme muskettisoturia - tai pikemminkin legoukkoa, odottaa reissuja maasta ja kätköstä toiseen. Yksi taistelee rikollisuutta vastaan, toinen pelastaa hätäänjoutuneita ja kolmas lääkitsee ja hoivaa. Aikamoinen vaiva oli ukkojen hankinnassa, piti oikein ulkomailta tilata. Toivottavasti ukkelit eivät häviä matkallaan, vaikka eivät nuo kalliita olleet.

Matkalaisia on jo yksi, Pekka Piraatti. Aika verkkaisesti on Pekka taivaltanut matkaansa. Viekää nyt joku hänet lämpimille saarille.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Kuntoilu-kätköilyä

Kätköily on myös kuntolaji. Tämä tuli todistettua aurinkoisena sunnuntaina, jolloin vihtis83 ja Noyboy nappasivat minut mukaan Iitin-reissulle. Etenkin toinen "rasti" - Koskenlaskijan morsian (GC1BGAB) nosti hien pintaan. Eikä kaksi seuraavaakaan mitään marjanpoimintaa ollut puolen metrin lumessa (Kätköilijän kolo (GC1CDDK) ja Ellinkivet (GC1BT8M)). Mutta kivoja paikkoja, kiitos Trullille!

Turhaan ei hikeä pintaan nostettu - 100:s löydetty kätkö näki päivänvalonsa Koskenlaskijan morsion kätköllä. Mukavaa on ollut, mutta monta ärräpäätä on lauottu ja naarmujakin saatu. Tästä on hyvä jatkaa - etenkin, kun saa joskus kivaa seuraa mukaan!

maanantai 2. maaliskuuta 2009

Itä-kätköilyä

Maaliskuukin on sitten aloitettu - siis kätköilymielessäkin. Kävin pikareissulla Lappeenrannassa - harmikseni päivä ei sujunut kovin kummoissa merkeissä. Kätköjäkin löytyi ainoastaan kaksi, vaikka Lappeenrannan kokoisessa kaupungissa niitä riittää.

Ensimmäinen kätkö löytyi Lpr:n junaa odotellessa Kouvolasta, idyllisestä Museokorttelista (GC1FC0N). Todella tutustumisen arvoinen paikka! Lappeenrannassa tutustuin ainoastaan satama-alueeseen ja Linnastoon - hangessa tuli tarpoiltua, Linnaston puistossa (GC17XA0) siis. Kivat näkymät muurilta, kuten kuvasta näkyy. Harmittaa, että satanen jäi vielä rikkomati. Kaksi vielä..